Dinsdagnacht kan je vanaf 23.30u tickets bestellen voor de Olympische Spelen van Londen 2012. Je kan dat doen via de website www.suseia.be.

Nog precies 500 dagen zijn we van de start van de Olympische Spelen in Londen verwijderd. De belangstelling voor tickets is groot. Daarom kan je er vanaf dinsdagnacht 23.30u bestellen via het internet. Dat kan via de website www.suseia.be.

In totaal zijn er aan het BOIC 30.000 tickets ter beschikking gesteld. 10.000 tickets zijn bedoeld voor sponsors, het BOIC en zijn partners, de sportfederaties en de families van de atleten. Voor de rest, 20.000 tickets, geldt, wie eerst reserveert en betaalt, heeft ze. Er is een all-formule met inbegrepen het verblijf en er is de losse-kaartenverkoop.

Er kunnen max. 4 tickets per persoon besteld worden. Voor de openingsceremonie en de finale van het tennis zijn er nog geen tickets beschikbaar. Bij aankoop van een ticket ontvang je een attest, de 'fysieke' tickets worden in juni 2012 bezorgd.

De goedkoopste tickets kosten 24 euro per stuk. Goed nieuws is er voor de wielerfans. Voor het bijwonen van de Olympische wegrit zijn er geen toegangstickets nodig. Ook op de websites www.london2012.com kan je tickets reserveren. De kans dat je daar succes hebt is gering.